Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

Verhuiskostenvergoeding, Hersevoort weet er alles van!

Als uw woning wordt gerenoveerd of gesloopt heeft u recht op een verhuiskostenvergoeding van de overheid. Deze verhuiskostenvergoeding is bedoeld als tegemoetkoming in de kosten van verhuizen en herinrichten, en kan oplopen tot ruim 6000 euro! Als Erkende Verhuizer weten wij niet alleen van verhuizen maar helpen wij u ook verder met het papierwerk.

Wij maken het u makkelijk met een verhuispakket op maat
UTS Hersevoort helpt u graag met uw verhuizing. Onze verhuisservice is modulair, dat wil zeggen dat ú bepaalt wat wij voor u gaan doen. U kunt ons inzetten voor specifieke klussen maar ook voor een volledig verzorgde verhuizing en zelfs meer! Als basis hebben wij 3 verhuispakketten: small, medium en large en deze zijn met allerlei extra's naar keuze uit te breiden. Denk daarbij aan extra handen om bijvoorbeeld gordijnen op te hangen, uw wasmachine aan te sluiten of uw oude huis schoon te maken. U schakelt UTS Hersevoort in voor een onbezorgde verhuizing.

Kijk op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/huurwoning/vraag-en-antwoord/wanneer-heb-ik-recht-op-verhuiskostenvergoeding